HITS-arvio

HITSin voima perustuu sen yksinkertaisuuteen ja helppouteen niin tilaajalle kuin vastaajillekin. Saat tulokset käyttöösi seuraavaan kokoukseenne, jossa käytte löydökset läpi ja keskustelette kehitysehdotuksista.

Hallituksen itsearviointi - 400€

HITS-arvio on yksinkertainen ja toimiva ratkaisu anonyymisti toteutettavan ja helposti lähestyttävän itsearvioinnin toteuttamiseksi.

Hallituksen itsearviointi sisältää

  • Kyselypohjaisen arvioinnin
  • Yhteisen, anonyymin kyselylinkin kaikille vastaajille
  • Vastausten pohjalta koostetun .ppt-dokumentin

Itsearvioinnissa on 54 kysymystä joissa käsitellään seitsemää eri aihealuetta. Kyselyyn vastaaminen vie noin 4-7 minuuttia riippuen vastausten pituudesta.

Lisäpalvelut

Yksilölliset vastauslinkit - 100€

Tilatessasi tämän lisäpalvelun, saat anonyymin kyselylinkin sijasta haluamasi määrän (max. 30) henkilökohtaisia linkkejä joiden avulla voidaan joko avoimesti tai anonyymisti seurata kyselyyn vastaamista.

Kirjallinen analyysi - 300€

Arvioinnin tulosten lisäksi toimitetaan HITS-asiantuntijan tekemä kirjallinen analyysi löydöksistä kehitysehdotuksineen. Palvelu sisältää mahdollisuuden sparrauspuheluun asiantuntijan kanssa ennen tulosten esitystä.

Online-analyysi - 500€

Valitessasi tämän lisäpalvelun, HITS-asiantuntija purkaa arvioinnin tulokset tilaajalle online-kokouksessa tyypillisesti hallituksen kokouksen yhteydessä tai vaihtoehtoisesti videotallenteena. Palvelu sisältää mahdollisuuden sparrauspuheluun asiantuntijan kanssa ennen tulosten esitystä.

Käytettävä teknologia ja sen toimivuus ovat tilaajan vastuulla. Suosittelemme käyttämään yleisesti käytössä olevia välineitä kuten esimerkiksi MS Teams, Google Hangout, Zoom, GoToMeeting ja Skype.

Hintoihin lisätään alv 24%